ΛΑ.ΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ : ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ! ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΛΑ.ΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ : ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ! ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επιστολή - απάντηση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.ΟΣ Εύβοιας εναντίον των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συγκεκριμένα στον Περιφερειάρχη του κόμματος στην Στερεά Ελλάδα Χρήστο Θεοδουλίδη.

"Σε ανύποπτο χρόνο, μας πληροφόρησαν πως το κόμμα των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" συλλέγει υπογραφές προκειμένου, να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα της παλαιάς αγοράς της Χαλκίδος. Θεωρήσαμε σωστό να προσθέσουμε την δική μας φωνή  σ΄ αυτή την προσπάθειά  τους, συμφωνήσαμε με ευπρέπεια και όχι με σκοπιμότητα κ Θεοδουλίδη. Η παραβίαση των γραπτών και άγραφων νόμων του πολιτικού πολιτισμού και της δεοντολογίας που διέπει τα κόμματα είναι ατόπημα, το διαπράξατε με περισσή αλαζονεία και θράσος.
Αυτή την καθόλα ευπρεπή και πολιτισμένη ενέργειά μας, κύριε Θεοδουλίδη την κάνατε βατήρα αντιπαράθεσης με ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Πολιτικά δηλώσατε, πως μας θεωρείτε απέναντι Εκεί είμαστε πάντα απέναντι. Στο εξής  όμως ενώ τόσο αναίτια μας προκαλέσατε, για μας η πολιτική σας θέση θα είναι μεταξύ σφύρας και άκμονος και  όχι απέναντι.
Όσον αφορά όμως την παλαιά αγορά της Χαλκίδος, θεωρούμε πως είναι εστία μόλυνσης και το ετοιμόρροπο κτηριακό  συγκρότημα πρέπει να κατεδαφιστεί. Σε αυτό έχουμε αναφερθεί πολλάκις και πριν υπάρξει το κόμμα σας που πιστεύει πως ανακάλυψε τον τροχό.
Κύριε Θεοδουλίδη ή η φαντασία σας καλπάζει ή κάποιο καλοκαιρινό όνειρο που είδατε ήταν τόσο έντονο σαν αληθινό και  νομίσατε πως σας ρίχνουμε γέφυρες, ανεμόσκαλες, γάντζους, προκειμένου να πλησιάσουμε το κόμμα σας, γιατί ζηλέψαμε το ιδεολογικοπολιτικό σας μεγαλείο.
Μας κατηγορείτε ως μνημονιακούς και ότι συμμετείχαμε στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Τη χρονική αυτή στιγμή του πρώτου μνημονίου η Ελλάδα με την συμφωνία Γιωργάκη Παπανδρέου και Στρος Καν, που είχαν προ καιρού μεθοδεύσει, θα πηγαίναμε σε λιγότερο από τρεις ημέρες, στην απόλυτη πτώχευση, στην καταστροφική χρεοκοπία, κανένα πολιτικό κόμμα δεν είχε εναλλακτική πρόταση, που να μας βγάζει από αυτό το αδιέξοδο.  Εκείνη την στιγμή που κινδύνευε  η πατρίδα μας, ο ΛΑ.Ο.Σ ψήφισε το πρώτο άρθρο του πρώτου μνημονίου, ώστε να πάρουμε τα αναγκαία χρήματα και υπήρχε αρκετός χρόνος να διορθωθούν τα οικονομικά μας Ο Γιωργάκης βέβαια είχε άλλες εντολές, άλλα σχέδια και όχι να βάλει τάξη στην οικονομία μας  Σε κανένα άλλο άρθρο αυτού του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και των επόμενων μνημονίων δεν υπάρχει η υπογραφή μας.

Στην κυβέρνηση Παπαδήμου συμμετείχαμε με όρους: 1ον όχι μείωση μισθών συντάξεων, 2ον.όχι απώλεια εθνικής κυριαρχίας, 3ον όχι ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, 4ον μείωση των αλλοδαπών και απέλαση των λαθρομεταναστών. Οι απαιτήσεις του Δ.Ν.Τ και της Γερμανικής Ευρώπης ήταν τόσο πιεστικές που παραβίαζαν τους όρους που είχαμε θέση σε Παπαδήμο, Σαμαρά Βενιζέλο, τους ενημερώσαμε με επιστολές ότι η όποια παραβίαση της συμφωνίας, σημαίνει αποχώρηση του ΛΑ.Ο.Σ από την κυβέρνηση, των εντολοδόχων μνημονιακών πολιτικών  Εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε αντιμνημονιακοί, λόγω και έργω, δηλαδή τους καταγγείλαμε και αποχωρήσαμε.  Κύριε  Θεοδουλίδη η  προκλητική σας συμπεριφορά με αναγκάζει να αναφερθώ στην βαθιά πολιτική μας διαφορά και    στην υπόσταση των κομμάτων μας, εδώ θα αποκαλυφθεί μία μεγάλη αλήθεια, που θα δημιουργήσει ρήγματα και απώλειες στον κομματικό σας σχηματισμό.

Ο ΛΑ.Ο.Σ από το 2001 με αφετηρία τον πατριωτικό παρεμβατισμό, ασχολήθηκε και μίλησε για όλα τα κακώς κείμενα. Για εθνικά θέματα, οικονομικά, πολιτιστικά, θέματα κοινωνικά, παιδείας, υγείας. Αλλού με κριτική γλώσσα, αλλού δώσαμε ιδέες για επίλυση προβλημάτων, προβλέψαμε επιτυχώς γεγονότα και εξελίξεις γεωπολιτικές. Με όλα αυτά καταπονούσαμε  το σύστημα. Αρχικά μας ονόμαζαν γραφικούς, φασίστες, εθνικιστές, ρατσιστές και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα. Με το πέρασμα του χρόνου απεδείχθη ότι όλες μας οι παρεμβάσεις ήταν τεκμηριωμένες, οι ιδέες μας βατές και χρήσιμες, με τις λύσεις που δίναμε σε οικονομικά προβλήματα δεν θα φτάναμε ποτέ στα χάλια που έχουμε σήμερα. Όταν ο ΛΑ.Ο.Σ μιλούσε για ορυκτό πλούτο, για πετρέλαιο, ουράνιο, χρυσό, νικέλιο, όσμιο κ.α. για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, για παραβιάσεις στο Αιγαίο, εναέριες και θαλάσσιες, για το όνομα των Σκοπιανών από Βαρντάσκα σε Μακεδονία, για την απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο, για την Α.Ο.Ζ που κάνατε παντιέρα ενώ δεν την γνωρίζατε, για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, για επανασύσταση της ΜΟΜΑ, για δικό μας νόμισμα, για συμφωνία με τους Ρώσους,  σεισάχθεια  κ.λπ.  Όταν εμείς μιλούσαμε για όλα αυτά, ο αρχηγός σας ήταν τότε στέλεχος της Ν.Δ. και υπουργός, τι έλεγε για όλα αυτά; πως αντιδρούσε; και ποιες ενέργειες έκανε εναντίον όλων αυτών που εμείς επιχειρηματολογούσαμε;
Απολύτως  τίποτα.

Όταν όμως έγινε το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είχε ανάγκη ιδεολογική πλατφόρμας, τότε η πιο πρόσφορη και σίγουρη ήταν του ΛΑ.Ο.Σ. Φωτοτύπησε την ιδεολογία μας και έλεγε ότι λέγαμε, όμως αποδεικνύεται ποιά χρονική στιγμή εμείς τα λέγαμε και πότε εσείς τα κάνατε ιδεολογική σας σημαία. Το πρωτότυπο όμως ανήκει στο ΛΑ.Ο.Σ.
Είναι πολιτική πνευματική ιδιοκτησία του Γιώργου Καρατζαφέρη, εάν έχεις ακουστά.
Κύριε Θεοδουλίδη το κόμμα σας κινείτε στο πολιτικό μας στερέωμα με πλαστή ιδεολογική ταυτότητα. Δεν ανήκετε σ΄ αυτό τον χώρο. Είστε παρείσακτοι."

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA