Εκλογές 2014: Σε Σκύρο και Χαλκίδα ο Φάνης Σπανός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2014: Σε Σκύρο και Χαλκίδα ο Φάνης Σπανός

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός επισκέφθηκε την Σκύρο, ενώ σήμερα Τρίτη θα περιοδεύσει σε περιοχές της Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα, το Μ.Σάββατο, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Αλλάζουμε…Στην καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός, επισκέφθηκε το νησί της Σκύρου, όπου συνάντησε τον δήμαρχο της Σκύρου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, ο οποίος ευχήθηκε στον κ.Σπανό καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και του εξέθεσε τα προβλήματα της Σκύρου, ευχόμενος να υπάρξουν λύσεις γι’ αυτά.
Ακολούθως, ο Φάνης Σπανός συμμετείχε στην Αναστάσιμη Ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκύρου, όπου αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι ευχήθηκαν στον κ. Σπανό καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Επίσης, ο Φάνης Σπανός συνάντησε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυγμή και Πρόεδρο του Τουριστικού Συλλόγου Δίκτυο ποιότητας Σκύρου κ. Ευγενικό Ιωάννη και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός στην Σκύρο, τομέας που αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» του νησιού και συζήτησαν διεξοδικά προτάσεις για την αναβάθμιση του στην Σκύρο.
Ακόμη, ο κ.Σπανός συναντήθηκε με το Γενικό Δ/ντή της Ναυτικής Εταιρείας Σκύρου κ. Φτούλη Σταμάτη και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ναυτική Εταιρεία Σκύρου και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.
Ο κ.Σπανός σημείωσε ότι η Ναυτική Εταιρεία Σκύρου συμμετέχει με καθοριστικό τρόπο στην ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί και δήλωσε συμπαραστάτης και αρωγός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ναυτικής Εταιρείας.
Μείζον πρόβλημα αναδείχτηκε η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Σκύρο, που υποβαθμίζουν το περιβάλλον και το τουριστικό προϊόν του νησιού. Ο κ. Σπανός δεσμεύτηκε για την μελέτη του σοβαρού αυτού ζητήματος και την αντιμετώπισή του, σύμφωνα με την βούληση των κατοίκων και των φορέων της Σκύρου.

Σήμερα,  Τρίτη 22 Απριλίου, ο Φάνης Σπανός, θα επισκεφθεί Δημοτικές ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Παραλία Αυλίδας ώρα 9:30
Φάρος ώρα 10:15
Βαθύ ώρα 10:45
Καλιχώρι - Παντείχι ώρα 11:30
Δροσιά ώρα 12:30
Λουκίσια ώρα 13:30
Νέα Αρτάκη ώρα 18:30

Στις Δημοτικές ενότητες που θα επισκεφθεί ο Φάνης Σπανός, θα συνομιλήσει με κατοίκους και φορείς των παραπάνω περιοχών και θα ανταλλάξει απόψεις για σχεδιασμό και λύση των προβλημάτων που απασχολούν τις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA