Εύβοια: Πράξη αγάπης από τον αστυνομικό διευθυντή Λάμπρο Χουλιαρά! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Πράξη αγάπης από τον αστυνομικό διευθυντή Λάμπρο Χουλιαρά! ΦΩΤΟ

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Εύβοιας, Λάμπρο Χουλιαρά και του Υποδιευθυντές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, Κώστα Λάμπρου και Απόστολο Κουφό, να παραδίδουν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά σε κοινωφελή ιδρύματα, συλλόγους και Ιερές Μητροπόλεις.
Οι Αστυνομικοί Διευθυντές Τάξης Φθιώτιδας, Εύβοιας, Βοιωτίας και Φωκίδας παρέδωσαν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους, σε κοινωφελή ιδρύματα, συλλόγους και Ιερές Μητροπόλεις.
Τα στελέχη των ανωτέρω ιδρυμάτων και συλλόγων, καθώς και οι εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.
Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών του Πάσχα, διοργανώνει πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Αστυνομικοί Διευθυντές Τάξης Φθιώτιδας, Ευβοίας, Βοιωτίας και Φωκίδας, παρέδωσαν σήμερα (18-04-2014), αλλά και προηγούμενες ημέρες, τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους, καθώς και σε Ιερές Μητροπόλεις, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες. 
Η συγκέντρωση των ανωτέρω αγαθών, πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη. 
Συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τάξης Φθιώτιδας κ. Περικλής Παπασταύρου, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του ορφανοτροφείου θήλεων Λαμίας και παρέδωσε τρόφιμα.
Τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Ευβοίας κ. Λάμπρο Χουλιαρά, επισκέφθηκε προχθές στο γραφείο του, εκπρόσωπος του συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα και παρέλαβε τρόφιμα και είδη ένδυσης.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Τάξης Βοιωτίας κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος επισκέφθηκε σήμερα την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και προσέφερε τρόφιμα, παιχνίδια και είδη καθαριότητας, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.
Τέλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τάξης Φωκίδας κ. Ιωάννης Πολύζος, παρέδωσε τρόφιμα και είδη ένδυσης σε Ιερό Ναό της πόλης της Ιτέας, προκειμένου αυτά να διατεθούν επίσης σε άπορες οικογένειες. 
Τα στελέχη των ανωτέρω ιδρυμάτων και συλλόγων, καθώς και οι εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και κουράγιο και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.
Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA