Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του Γιώργου Γυπαράκη! Τον σκότωσε φίλος του στο Πασχαλινό τραπέζι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του Γιώργου Γυπαράκη! Τον σκότωσε φίλος του στο Πασχαλινό τραπέζι

Ένα ολόκληρο χωριό αποχαιρέτησε τον άτυχο αθλητή που σκοτώθηκε - Δέχθηκε 4 σφαίρες στο πασχαλινό τραπέζι που καθόταν μαζί με τη μητέρα του και πέθανε ακαριαία.
Στα μαύρα ντύθηκαν οι φίλοι και οι συγγενείς του Γιώργου Γυπαράκη, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από την ζωή ξαφνικά ένα παιδί που τόσο αγαπούσαν στην Ασή Γωνιά αλλά και σε όλα τα γύρω χωριά.
Ένας νέος που ήταν συνεχώς παρών σε όποια πολιτιστική δράση έκανε το χωριό και ο Σύλλογος. 
Ο άτυχος νέος άφησε χθες την τελευταία του πνοή στον οικισμό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, όταν κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού γλεντιού ένας 40χρονος έβγαλε το όπλο του κι άρχισε να ρίχνει... μπαλωθιές.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του γλεντιού, ο 40χρονος φίλος του θύματος, έβγαλε πιστόλι και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές.
Κάποια στιγμή το όπλο έπαθε εμπλοκή και στην προσπάθεια επιδιόρθωσης, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί θανάσιμα ο 25χρονος Γιώργος Γυπαράκης, ενώ ένας ακόμη 23χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο.
Η τελευταία πράξη του Δράματος γράφτηκε σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού όπου όλο το χωρίο και αρκετός κόσμος από τα γύρω χωρία, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία τον Γιώργο Γυπαράκη. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA