Μαγνησία: Οδύνη στις κηδείες των δύο αδερφών και του φίλου τους! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαγνησία: Οδύνη στις κηδείες των δύο αδερφών και του φίλου τους! ΦΩΤΟ

Χάθηκαν δύο αδερφές και ένα μοναχοπαίδι...
Συγκλονισμένη η Μαγνησία αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα (23-07-2014) τα τρία νεαρά παιδιά που χάθηκαν στην άσφαλτο. Τα τρία θύματα βρίσκονταν στο Ριζόμυλο σε εκδήλωση της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Η Ιωάννα Κουτσιαρή έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε στις εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής.
Μόλις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, οι δύο αδερφές, Κατερίνα και Ιωάννα μαζί με τον άτυχο Φίλιππο Καπανιάρη, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 21 χρονου ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τις μεταφέρει στο σπίτι τους στο Στεφανοβίκειο. Δυστυχώς όμως λίγα μέτρα έξω από το χωριό «παραμόνευε» ο θάνατος...

Τόσο στο Στεφανοβίκειο όσο και στο Ριζόμυλο ο θάνατος των τριών νεαρών παιδιών που κηδεύτηκαν χθες έχει προκαλέσει σοκ και ανείπωτο πόνο.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονταν από τα ξημερώματα στο σπίτι των δύο αδικοχαμένων αδερφών Κατερίνας και Ιωάννας.
«Φέρτε τα κορίτσια μου πίσω» φωνάζει διαρκώς ο πατέρας τους υποβασταζόμενος από συγγενείς και φίλους που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο πλευρό του για να του συμπαρασταθούν σε αυτή την τραγωδία. Οι δύο γονείς αλλά και όλος ο κόσμος δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας.
 
Το ίδιο σκηνικό θρήνου και στο διπλανό χωριό, το Ριζόμυλο, για τον χαμό του 21χρονου Φίλιππου Καπανιάρη.
Συντετριμμένοι οι γονείς του συνόδευσαν χθες το απόγευμα μαζί με φίλους και συγγενείς τον μονάκριβο γιό τους στην τελευταία του κατοικία.
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε 35 λεπτά μετά τη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 36ο χλμ της Περιφερειακής οδού Βόλου - Λάρισας στο ύψος του Στεφανοβίκειου.
Το αυτοκίνητο μάρκας VW Polo όπου επέβαιναν ο 20χρονος οδηγός Φίλιππος Καπανιάρης και οι δύο αδερφές, Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή, 18 και 21 χρονών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα η οποία μετέφερε φρούτα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA